Du er her:

Bryllup i Gjøl Kirke

Når I har aftalt en vielse i Gjøl kirke med sognepræsten eller kirkekontoret, kan I udfylde nedenstående formular.
Så er vi sikker på, at vi modtager de oplysninger, vi skal bruge, i forbindelse med vielsen.

Derudover skal I huske:

• Indhente en prøvelsesattest fra kommunen (via www.borger.dk)
    Prøvelsesattesten modtager I i e-boks og I kan udskrive den og aflevere den på kirkekontoret eller til sognepræsten. Den kan også downloades fra eboks og sendes med sikker mail til kirkekontoret - HER

• ansøge om navneændring på bryllupsdagen, hvis har ønsker herom (via www.borger.dk)

• Se samlet link på borger.dk når I skal giftes - HER

Sognepræsten vil cirka 2 uger før vielsen kontakte Jer for at aftale en vielsessamtale.

Pyntning af kirken kan I vælge selv at stå for eller aftale nærmere med vores graver.
Hun kan træffes på tlf.: 2023 7450.

Alle de oplysninger I indtaster i formularen er beskyttet i fordolg til gældende persondatalovgivning.
Oplysningerne opbevares indtil vielsen er registreret i CPR-registeret.
Det eventuelle bryllupsbillede I får taget i kirken på dagen bliver opbevaret indtil det er udkommet i det efterfølgende sogneblad.

Har I yderligere spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte kirkekontoret eller sognepræsten.

Oplysninger til bryllupshandling i Gjøl Kirke

Ønsker I at give samtykke til at vi må bringe et bryllupsbillede i det kommende sogneblad?
Ønsker I at få foretaget navnændring på bryllupsdagen