Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Nedenfor er der en formular til indmeldelse til konfirmationsforberedelsen for skoleåret 2019/2020.

Tilmeldingen foregår via en sikker forbindelse, der lever op til de nye krav i forbindelse med den persondataforordning, der trådte i kraft 25. maj. 2018.
Oplysningerne bruger vi kun til at registrere tilmeldingen til konfirmandforberedelserne samt konfirmationen når den er sket.
Telefonnumre og mailadresser opbevares kun indtil konfirmationerne i foråret 2020.

Tilmelding senest 1. oktober 2019.
Det er vigtigt med hurtig tilmelding, da vi opretter en mailingliste til informationer omkring konfirmandundervisning, samt andre nyttige oplysninger i forbindelse med den forestående konfirmation.

Spørgsmål kan henvendes til sognepræst Sofie Gjørup Winkel eller kordegn Morten Andersen Krogh.

Må navnet på konfirmanden offentliggøres på ex. kirkens hjemmeside og i avisen?

Konfirmandforberedelsen

Undervisningen af de kommende konfirmander kommer i år til at foregå i Biersted præstegård sammen med konfirmanderne fra Biersted og Nørhalne.

Sognepræst Sofie Gjørup Winkel vil sammen med kirke- og kulturmedarbejder Nina Kjærsgaard stå for undervisningen.
Undervisningen kommer til at ligge onsdage fra kl. 12.00-13.30 og begynder osndag den 28. august.

Tirsdag den 27. august kl. 19.00 er der et informationsmøde for forældre i Biersted præstegård, hvor undervisningsforløbet og andre vigtige informationer omkring konfirmationerne bliver præsenteret.

Konfirmanderne fra Gjøl skal konfirmeres fra Gjøl kirke, Bededag, fredag den 8. maj 2020 kl. 10.00.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Sognepræst
Sofie Gjørup Winkel