Om børn i kirken

Børn er altid velkomne i Gjøl Kirke.

Menighedsrådet vil gerne bidrage til, at det kan være en positiv oplevelse for børnene at være med til gudstjeneste; vi ved jo, at den kan føles lang for de mindste - især under prædiken

Under gudstjenesten kan de børn, der har lyst, gå ud i tårnrummet sammen med en voksen. Her har vi et lille legerum med papir, farver, legetøj og bøger. Der er en højtaler i rummet, så det stadig er muligt at følge med i gudstjenesten.

I våbenhuset hænger der desuden rygsække - lyserøde og lyseblå - med børnebøger, legetøj og tegne/malemapper til aldersgruppen 0-8 år, som børnene kan tage med ind i kirken.

Forældre bedes holde øje med deres børn under gudstjenesten, så denne kan afvikles uden gene for præsten og den øvrige menighed.

Familiegudstjenester

Fem gange om året arrangeres særlige familie-gudstjenester. Det er til fastelavn, palmesøndag, høst, BUSK (Børn-Unge-Sogn-Kirke sidste søndag i oktober) og 1. søndag i advent.

Ved disse gudstjenester medvirker minikonfirmander, konfirmander og KFUM-spejdere